اعلان

المكوّنات
0.5 كيلو فراخ مخليه
علبه زبادي
2 بصله متقطعه شرائح
فلفل اخضر او الوان
ملح وفلفل وتوابل فراخ
0.5 كيلو دقيق
0.5 معلقه ملح
ماء للعجن
كاتشب ومايونيز ومسترده حسب الرغبه



طريقة التحضير
ساعه
نخلط الزبادي مع التوابل والملح والفلفل الاسود وتوضع بها قطع الفراخ وتترك في التتبيله لمده ساعتين في الثلاجه

يقطع البصل والفلفل شرائح وتشوح على النار مع معلقتين زيت وترفع من الطاسه

توضع الفراخ بالتتبيله في نفس الطاسه على الناربعد رفع البصل والفلفل وتشوح الى تمام السواء ثم يضاف اليها البصل والفلفل

طريقه العيش يخلط الدقيق مع الملح ويعجن بالماء حتى تتكون عجينه طريه متماسكه


تكور العجين كور متوسطه وتفرد


وتسوي في طاسه على نار هادئه حتى تحمر ثم تقلب الجهه الثانيه حتى تمام الكميه

نضع الشاورما مع العيش ومعها كاتشب و مايونيز ومسترده حسب الرغبه وبالهنا والشفا

طريقة عمل العيش السورى للشاورما بالصورطريقة عمل عيش الشاورما للشيف حسنطريقة عمل الشاورما السورية بالدجاجطريقةعمل العيش السورى الطرىطريقة لف العيش السورىطريقة عمل ساندوتش البطاطس السورىطريقة عمل شاورما الفراخ
طريقة لف الشاورما بالورق


تفضّل مشكوراً بمشاركة الموضوع
جميع الحقوق محفوظة لــ توينتى 2WinT تصميم : أشرف البياري